Valpträffen 29/9-2010

Hejsan allihopa !

Nu har vi kört igång med våra höstaktiviteter och först på listan var en liten valpträff :) Vi var 6 hundar med tillhörande mattar och hussar och det gick rätt livat till med bus, "utskällningar", koppeltrassel och lite mys.

Nästa onsdag har vi viltspår på schemat och vi träffas även då på SLP-parkeringen, medtag långlina (eller längre koppel som man kan fästa ihop med flera), gärna spårsele om ni har, bajspåsar och godis såklart ;) Denna gång drar jag spåret med klöv och gången efter det med blod. Om det är någon som vill ha enbart blod eller enbart klövspår så hör av er så fixar vi det oxå.

Sen ses vi väl på söndag på promenad ? Vi kör igång "på riktigt" igen och träffas som vanligt klockan 18.00 utanför blomsterkällan.

Välkommen !



















höst / vinter 2010

Här kommer hösten och vinterns schema 2010. Samtliga aktiviteter kommer att hållas kostnadsfritt enbart för medlemmar. Vid varje "uteträff" så samlas vi på SLP parkeringen och går vidare därifrån till platserna där vi kommer att hålla till för olika aktiviteter. Allt vi erbjuder kommer att hålla olika "svårighetsgrader" så alla är varmt välkomna :) Om ni själv har egna tillbehör så ta gärna med dom (spårlina, klickerdosa, utställningshalsband, spårsele, m.m)

29/9 valpträff
6/10 viltspår (klöv)
13/10 ringträning
20/10 nybörjar agility
27/10 ringträning
3/11 viltspår (blod)
10/11 apportering
17/11 aktivering inomhus (utan hundar, på vuxenskolan)
24/11 klickerträning
28/11 julskyltningen, vi säljer korv och hundklappar
1/12 samtal om hundfoder (utan hundar, på vuxenskolan)
4/12 julbord
8/12 julkul för hunden (på vuxenskolan)


Välkommen höst !

Hej allihopa.

Sommaren har kommit och gått och nu drar vi igång med våra aktiviteter. Det som är nytt för i år är att vi kommer att ha "onsdagsträffar" med diverse olika roliga saker som t.ex. viltspår, trimma och klipp, foderprat, ringträningar, agility, utställningsresor, klickerträning, allmänlydnad, apportering, valpträffar m.m.
Detta kommer att vara för endast medlemmar och vara kostnadsfritt.

Söndagspromenaderna fortsätter som vanligt, vi träffas söndagar utanför blomsterkällan klockan 18.00 och dom som vill gå kommer dit. Det är dock inte alltid möjligt för alla att gå just varje söndag, så det får mer bli så att dom som kommer, kommer. Listan för vad vi kommer att göra vilken onsdag kommer att komma ut i nästa
övertorneå-nytt.

Korvförsäljningen som vi hade under marknaden blev en succé och vi kan stoltsera med att vi hade den billigaste (och godaste) korven på hela marknaden ;) Ett STORT tack till alla som hjälpte till och gjorde det möjligt, utan er skulle det inte finnas någon hundklubb !

Vi hade ju även vår allmänlydnadskurs under marknadsveckan som var mycket uppskattad.

Om någon har några tips eller önskemål om vad just DU skulle vilja hitta på med din hund så kom gärna med förslag, lämna kommentar på bloggen, skriv på vår facebooksida eller maila till :

[email protected]

Vi ses !


RSS 2.0