Våren är här!

Hej på er alla! Ska ge mig på ett försök att uppdatera denna sida. Vet inte hur aktiv den kommer bli med tanke på att facebook sidan är så lätt att hitta =)
Men nu är vi igång med vår aktiviter igen! Vi håller på att "förhandla" med kommunen ang att få tillträda "tomatvallen"  ett staketrunt om den samt en barrack för möten i så har vi en toppen bra anläggning för våra hundaktiviteter. Drömmen är att de ska finnas en fast agilitybana, en rasthage, grillplats, lekplats (barnen måste roas så vi kan träna hundarna=) bajamajja vatten och el! =) Där vi kan träffas i grupp eller ensam för att träna våra 4benta vänner!
Planen just nu är att under våren sommaren försöka få upp "permobjörnen" igen för att göra jakt test för björnjakt. Även att genoföra ett projekt med att få besökshundar till gruppboende/äldreboenden i kommunen.
Under marknads veckan kommer det  upp en hundinstruktör från stockholm som kommer att hålla "individuella" kurser. Max 6 deltagare brukar, vara  3 dagar * 2 timmar.  Vid mycket intresse går det ev att ordna fler platser!
9-10 juni kommer Överkalix hundklubb att ha viltspår någonstans mellan Överkalix och Övertorneå. Kommer mer info om det.
SÅ nu var de lite uppdateringar!
Mvh Emma Björnfot

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0